40 napos szexböjt?

Soma Mamagésa újra behozta az életembe a So Purkh Mantrát az Everness Fesztiválon.

so purkh mantra a szerelemért és a kapcsolatokért:
a szex csakrát is ( és ezáltal az ehhez tartozó szerveket) tisztítja. Úgy tartják a varázslatos So purkh mantráról, hogy aki 40 napon át szex böjtben hallgatja, sőt, ismétli naponta 12-szer, annak utána változás jön be az életében. Ha nem volt párja, bevonzza, ha volt, de ellaposodott a kapcsolatuk, megújhodást hoz, ha babát szeretnének, abban is segít.

Forrás

Komolyan elgondolkodtam ezen a böjtön… Miért? Mert úgy érzem, mostanában egyre többször megyek úgy bele szexuális aktusba, hogy én nem is akartam. Hogy nem a vágy vezényel, hanem a kötelességtudat. És bár keményen koncentrálok, hogy ne sérüljek benne lelkileg, félek, ezt mégsem tudom teljesen elkerülni.

Vonz benne, hogy így megtapasztalhatom, milyen úgy párkapcsolatban élni, hogy nem lebeg ott a fejem felett, hogy szexelni kell. De valószínűleg ez így elég megúszós lenne, hisz nem arról van szó, hogy attól félek, a pasi csak a szex miatt akar engem, s így bizonyítékot kaphatok: nem csak a puncim érdekli. Ha így lesz egy kifogásom, nem fejlődöm majd sem abban, hogy kiismerjem magam, mire vágyom, s arra sem tanít meg, hogy a vágyaim és ne a vélt elvárások alapján cselekedjek.

Keresem hát a további megoldásokat arra, hogy kiismerjem magam és a vágyam.

A kép forrása itt.