A kép, ami felizgatott

Küldtek nekem egy fotót egy pasiról és én elvesztettem tőle a fejem. Ilyen még nem volt. Sosem értettem, hogy lehet az, hogy valakit beindít egy szexi pasiról (vagy nőről) készült fotó. Egyáltalán azt sem értettem, mitől szexi valaki. Az már megvolt, hogy ha érzem valakinek az illatát, a kisugárzását, az fel tud izgatni, de hogy egy fotó egy távoli személyről? Erre még nem volt példa.

Te emlékszel az ilyen első alkalomra, amikor egy kép miatt bizseregni kezdett az altested? Valószínűleg a többség tizen-párévesen esett át ezen először – Lilike harminc felett. Sebaj, a lényeg, hogy jött, s most boldogság van. Bár arra még nem tudtam rájönni, most mi legyen… Egész nap azt sem tudtam, hova legyek, úrrá lett rajtam a szexuális frusztráció. Akarom azt a pasit! Elképzeltem, ahogy megdug, elképzeltem, ahogy csak a vállán fekszem és azt is, ahogy a testem kényezteti.

Azt hiszem, közeleg az a pillanat, mikor harminc után, életemben először fogok örömmel és felszabadultan magamhoz nyúlni… Még kicsit gyűjtöm hozzá a bátorságot, de már érzem, hogy itt van a küszöbön. Érzem az egész nap bizsergő puncimban és a mellbimbóimon is. Atyavilág, de meg kéne engem dugni! Sosem gondoltam volna, hogy egyszer így fogok érezni!

A kép forrása itt.