Félek lánnyal szexelni

Tartozom magamnak egy vallomással: félek kettesben szexelni egy lánnyal. (Vigyázat, vulgáris részek következnek!) Kicsit olyan ez, mint a szopás: tudom, hogy totál lefáradnak benne az arcizmaim, s ha végig akarom vinni, míg a pasi elélvez, az teljes kínszenvedés. Pasi pl. imádja a nyelvemre verni a farkát, ami jobb, mert így nem a torkomat bassza, meg nem kell szívni hosszú perceken keresztül, viszont így a nyelvemet kell kidugva tartani, ami szintén durva hosszú időn keresztül. Kérdem én: ez csak nekem probléma, vagy másoknak is? Gyanús, hogy nekem az átlagnál kisebb szájtérfogatom és rövidebb nyelvem van. Vajon ez számít?

De visszatérve a lányokhoz: attól tartok, hogy nem tudok elég kitartó lenni, s a csúcsra juttatni őt.

Szerencsésnek éreztem, hogy az eddigi biszex szexuális élményeim során pasi is volt a társaságunkban, hisz így nyugodtan, a „felelősség” nyomása nélkül tudtam kényeztetni a barátnőmet, akit aztán a nálam kitartóbb pasi juttatott végül a csúcsra jó sok idő alatt. Ijesztő volt számomra belegondolni, hogy ezt én egyedül lenyomjam… Azt sem értem, pasi hogy bírja annyi ideig a nyalást. Bár még sosem próbáltam, de leginkább attól tartok, hogy nem tudnék elég kitartó lenni.

Orgazmuskényszer. Megint ezt csinálom. Ki a nyavalya írta elő, hogy csak akkor jó a szex, ha van orgazmus? Életem első csoportos élményénél egyikünk sem ment el, mégis mindhárman imádtuk. Miért kéne egyből az első alkalommal eddig eljutni? Hisz valószínűleg a másik lánynak is hasonlóan új élmény lesz majd lánnyal szeretkezni, s emiatt lehet, amúgy sem tudna elmenni. Pl. a lelkiismeret-furdalás miatt.

6904894010_44e152272d_b.jpg

Fotó: Abraham Gómez @ FlickR