intim masszázs otthon oktatas

Néhány évvel ezelőttig a G-pont létezéséről csak a Cosmoból hallottam.
Az túlzás, hogy tudtam volna, mi is ez, mert az enyémmel addig még nem volt saját élményem.

Pár éve egy barátunk elhívott minket Végh Ildikó egy előadására, ahol anatómiai háttér ismertetése mellett azt is megtudtam, hogy hogyan érdemes közelíteni hozzá, és hogyan lehet általa fantasztikus orgazmushoz juttatni a hölgyeket.

Amellett, hogy zseniális volt az előadás, azt a tényt is imádtam, hogy ott ült velem a kedvesem is, és érdeklődve hallgatta az új tippeket. Már ezzel a nyitottságával nagyon boldoggá és büszkévé tett. Nagyon szexi volt számomra az, hogy szívesen fejleszti a szexszel kapcsolatos tudását.

Hazaérve egyből gyakorlatba is ültettük az új ismereteket. Életemben először ekkor kezdtük el felfedezni a G-pont adta gyönyöröket, és csodálatos élmény volt. Bár akkoriban sokszor nehezen jutottam el a csúcsra, az új fajta kényeztetésnek köszönhetően már az első alkalommal el tudtam élvezni.

A G-pont eredetű orgazmus valahogy más érzés, mint a csiklói, vagy a méhszáji. Számomra talán ez a fajta a legizgalmasabb és legkellemesebb, bár valószínűleg semmi értelme rangsorolni az elélvezések milyenségét.

A fentebb említett oktatás óta álmodozom arról, hogy meghívom Ildikót előadónak, hogy Ti is részesülhessetek a tudásából.

December 17-én élő online előadás formájában találkozhattok vele, és a kérdéseiteket is feltehetitek neki.

G-Pont érthetően előadás Végh Ildikó

Erre a zárt körű oktatásra már megnyílt a jelentkezés, és a jelen helyzetre való tekintettel törekedtem a nagyon kedvezményes élő, és visszanézhető jegyárak kialakítására, hogy minél többen részesülhessetek az itt megszerezhető tudásból, és hogy általa minél több kielégült, sugárzó tekintetű hölgy ragyogja be ezt az országot.
(És mivel online előadásról van szó, számítok a külföldön élő magyarokra abban, hogy más országok szexuális kultúrája is fejlődik majd ezáltal. 😉 )

Bizonyos számú érdeklődő fölött egy teljes előadás-sorozatot tervezek majd készíteni Ildikóval, akit már több intim-masszázsos videómban is szerepelt korábban.

Sőt, ha már intim-masszázs, december 28-án megtekinthető még egy
online előadás Cserép Imitől, melynek címe: Yoni-masszázs otthon.

Yoni masszázs otthon előadás

A két tudáscsomag jól ki is egészítheti egymást, hiszen egy intim-masszázsba a G-pont kényeztetését nagyon is érdemes beépíteni. 😉
Karácsonyi ajándéknak sem utolsó ezt a tudást elsajátítani!
Ráadásul, a hölgyeknek az öngyönyörszerzéshez is sokat adhat hozzá, ha megismerkednek a G-pont adta lehetőségekkel. 😉

Mindkét előadásra megnyílt a jegyvásárlás, szerezd be a Tiédet most!