intim masszázs otthon oktatas

G-pont és intim masszázs otthon – gyönyörszerzés hölgyeknek

Néhány évvel ezelőttig a G-pont létezéséről csak a Cosmoból hallottam.
Az túlzás, hogy tudtam volna, mi is ez, mert az enyémmel addig még nem volt saját élményem.

Pár éve egy barátunk elhívott minket Végh Ildikó egy előadására, ahol anatómiai háttér ismertetése mellett azt is megtudtam, hogy hogyan érdemes közelíteni hozzá, és hogyan lehet általa fantasztikus orgazmushoz juttatni a hölgyeket.

Amellett, hogy zseniális volt az előadás, azt a tényt is imádtam, hogy ott ült velem a kedvesem is, és érdeklődve hallgatta az új tippeket. Már ezzel a nyitottságával nagyon boldoggá és büszkévé tett. Nagyon szexi volt számomra az, hogy szívesen fejleszti a szexszel kapcsolatos tudását.

Hazaérve egyből gyakorlatba is ültettük az új ismereteket. Életemben először ekkor kezdtük el felfedezni a G-pont adta gyönyöröket, és csodálatos élmény volt. Bár akkoriban sokszor nehezen jutottam el a csúcsra, az új fajta kényeztetésnek köszönhetően már az első alkalommal el tudtam élvezni.

A G-pont eredetű orgazmus valahogy más érzés, mint a csiklói, vagy a méhszáji. Számomra talán ez a fajta a legizgalmasabb és legkellemesebb, bár valószínűleg semmi értelme rangsorolni az elélvezések milyenségét.

A fentebb említett oktatás óta álmodoztam arról, hogy meghívom Ildikót előadónak, hogy Ti is részesülhessetek a tudásából.

Végre online előadás formájában ti is találkozhattok vele!

G-pont és női ejakuláció Vágh Ildikó Ébredő Szexualitás Blog

A jelen gazdasági helyzetre való tekintettel – és, hogy minél szélesebb körben terjedjen a szexuális tudás – törekedtem a nagyon kedvezményes jegyárak kialakítására, hogy minél többen részesülhessetek az itt megszerezhető tudásból, és hogy általa minél több kielégült, sugárzó tekintetű ember ragyogja be ezt az országot.
(És mivel online előadásról van szó, számítok a külföldön élő magyarokra abban, hogy más országok szexuális kultúrája is fejlődik majd ezáltal. 😉 )

Egy teljes előadás-sorozatot készítettünk Ildikóval, akit már több intim-masszázsos videómban is szerepelt korábban.

Adj tudást ajándékba!


Bármelyik felvételt is választod, hogy még több örömhöz juttasd az új fogások és szemlélet által a partnered – vagy saját magad – csak nyerhetsz! Mint egy jó befektetéssel! 😉

online előadások a szexről