a nő nem szereti a testét, szégyelli, eltakarja

Ha nem szeretem a testem… ki fogja?

A legtöbb férfi imádja a ciciket, és ez így is van jól.
Persze van, aki a kisebbeket, van, aki a nagyobbakat preferálja, de alapvetően imádják őket. Az viszont sajnos kevés nőre igaz, hogy ő is imádná a melleit.
Sőt, a többségük nagyon nem elégedett velük.

És hogy miért gond az, ha nem szeretem a testem?

Aki negatív gondolatokat küld a teste felé, annak nem csak a hangulata lesz rossz, de az egészségére is hatással van mindez.
Sokan hisznek benne – köztük én is -, hogy azoknál alakulnak ki leginkább a női szervekben kialakuló elváltozások (például ciszták, daganatok), akik nincsenek rendben a nőiségükkel – aminek része melleikhez való viszony is).

Számtalan olyan történetet hallottam már, ahol miután a hölgy önismereti úton elkezdett komolyan foglalkozni a nőiségével, sok tünete, betegsége egyszerűen megszűnt. (Ezzel semmiképpen sem akarom azt mondani, hogy nem érdemes orvoshoz menni, ha gond van. Az viszont tény, hogy az önismeret hosszútávon nem jár kockázatokkal és káros mellékhatásokkal.)

A szexhez való viszonyunkban is szerepet játszik, hogy hogyan érzünk a testünkkel kapcsolatban.

És itt nem csak arra gondolok, hogyha hölgy a párunk, tudjuk-e lelkesen imádni és kényeztetni például a kebleit, hanem arra is, hogy a szeretkezésben részt vevő nő hogyan érez a testével kapcsolatban. (Erről mesélek részletesen az alábbi videóban.) Aki nem szereti a cicijeit, ő nagy valószínűséggel az ágyban is kevésbé lesz felszabadult, ezáltal pedig a szexet is kevésbé élvezi.

Megéri foglalkozni a testünk elfogadásával!
Sajnos még kevesen látják be ennek a témának a fontosságát. Az is lehet, hogy csak nem merik még maguknak sem bevallani, hogy elakadtak, és nem tudják jobban megszeretni a testüket.

Sokan el sem tudják képzelni,
milyen érzés lehet az: “jóban lenni a saját testemmel és szeretni azt.”

Két online elérhető tudásanyagomnak is ez a célja: a keblekről szóló online előadásnak, és a farok méretének, alakjának elfogadásával kapcsolatos interjúgyűjteménynek is.
Hiszem, hogy azoknak, akik nem tartják “elég jónak” a testüket, ezek az előadások megváltoztathatják az életüket.

Mell és a jó szex előadás Hoppál Bori Ébredő Szexualitás Blog
Farok félelmekről férfiaknak Ébredő Szexualitás Blog online kurzus

Tudom, hogy nehéz arra időt szánni, amit nem szeretünk (a cicinket, a farkunkat). De tegyél egy próbát, és kérdezd meg a kedvesed (ha van), hogy ő mit mondana erre?

Az én párom például elképesztő lelkesen támogat engem a gátizom tornámban! De erről majd később mesélek. 🌸

Most jöjjön egy videó a fenti téma kapcsán a keblekről:

Ha nem szeretem a testem ki fogja Ébredő Szexualitás Blog Youtube