Megcsalásnak számít az intim masszázs?

Neked mit szólna a párod, ha bejelentenéd, hogy szeretnél elmenni intim masszázsra? Vagy ha ő kérné, hogy elmehessen? Egyáltalán kell az ilyenhez engedélyt kérni?

Bejelentkeztem egy masszőrhöz, akiről egy olvasóm azt írta, az ország legjobb masszőre. Engem meggyőzött, főleg, hogy már többször találkoztam személyesen Kristóf Istvánnal, és éreztem, hogy megnyugtató személyisége segíteni fog abban, hogy meg tudjak nyílni előtte. Mert akárkihez nem érdemes elmenni egy ilyen masszázsra – ezt már írtam.

joni-masszazsra-keszulok.jpgFotó: Aily Torres, Unsplash

Egyszerre lelkesedtem és féltem. Lelkesedtem, mert tudom, érzem, hogy egy ilyen masszázs-terápia nagyon sokat segíthet szexuális blokkjaim feloldásában, és bevallom, azt is vártam, hogy mézédes, gyönyörteli érintéseket kapjak. Hittem, hogy ő majd segít nekem abban, hogy feloldódjak, és hozzájárul ahhoz, hogy a puncim jobban meg tudjon nyílni a gyönyör előtt. Ugyanakkor féltem, hogy milyen lesz Istvánnal, mert azért olyan nagyon mégsem ismertem… Mi van, ha mégsem tudom befogadni az érintéseit?

És persze nehéz úgy elmenni egy ilyen masszázsra, ha a párom rossz szemmel nézi azt. Mert hát azért a legtöbbünknek nehéz azt megemészteni, ha a szerelmünk nemiszervét egy idegen érinti.

Nem kértem az engedélyét. Bár sejtettem, hogy ez neki nehéz lesz, én úgy éreztem, ez nem megcsalás. Miért? Mert úgy tekintek én az intim masszázsra, hogy ez egy terápia. Terápia, ami segít feloldani a blokkjaimat, és segít megtanítani a gyönyörre, az orgazmusra. Egy punci-nyitogató, punci-ébresztő terápia.

 

Úgy gondolom, hogy igazából a párom érdeke is, hogy ilyen alkalmakra járjak. Érte is teszem, azért, hogy szabadabban tudjak vele lenni. Azért, hogy többször kívánjam meg őt. És persze nem hazudok, azért is, hogy nekem is jobb legyen. De nem az a cél, hogy konkrétan a masszőrtől kapjak gyönyört, hanem az, hogy utána vele, vagy saját magam által sokszor-sokszor édes együttléteket élhessek át. Számomra a masszázs tehát olyan, mint egy eszköz. Nem a masszázst akarom, hanem a hatását. Az általa megkapott tudást.

Ehhez viszont igen, hozzá kell érnie az intim testrészeimhez. És igen, meg is fog ujjazni, nem is kicsit. És bár tudom, hogy ez nagyon nehéz, viharos beszélgetéseket fog indukálni a párommal, vállalom. Mert fejlődni akarok.

Milyen volt a masszázs? Hamarosan érkezik ez a beszámoló is. Addig is elöljáróban: ez alapján az egy alkalom alapján szívből ajánlom Istvánt.

kristof_istvan_tantra-masszor-yoni-masszazs.jpgKristóf István