Megéri sokakkal szexelni

Réka férjével szexelve töltöttem egy hétvégét. Ők nyitott kapcsolatban élnek, én poliamor vagyok, tehát minden legálisan, a közvetetten érintett felek tudta mellett történt. Másnap forró csókkal fogadtam pasit, mire ő:
– Most úgy csókolsz, mint Réka!

Izgalmas, mennyit lehet tanulni egy ilyen szexuálisan nyitott kapcsolatban magamról és a másikról is. Például van mihez viszonyítani, fel tudom ismerni, hogy én azt szeretem, ha erősebb inger (nyomás, csípés) éri a mellbimbómat. Megtapasztalhatok új fajta érintéseket, mozdulatokat, pozíciókat amin keresztül önmagamat és a partnereimet is jobban megismerhetem, ötleteket gyűjthetek.

Pasi mellett sok szempontból könnyű, mert nagyon jó kezdeményező és katalizátor. Simán kezdeményez beszélgetést a szexről a fejlődés jegyében. Ha viszont más partnerrel vagyok, aki számára ez nem annyira komfortos, ott a lehetőség, hogy most én indítsak beszélgetést.

Jó érzés azt is megtapasztalni, hogy nem csak pasi mellett tudok ellazulni, élvezni a szexet. Megerősítést kapok, hogy nem rajta múlik, hanem rajtam – nem belőle, hanem belőlem fakad az, hogy végre el tudom engedni magamat és a félelmeimet és a jelenben tudok együtt lenni a másikkal.

Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. Úgy érzem, jó úton járok, s izgatottan várom, milyen magasságokig fog ez kifutni! Hiszek benne, hogy még az is eljön, hogy egyszer egy közös orgazmust élek meg a partneremmel, vagy önmagam juttatom mennyei gyönyörökhöz.

14194563069_854154cfcf_b.jpg

Fotó: heather buckley @ FlickR