meztelenül a lakásban

Meztelenül a lakásban

Sosem voltam még nudista strandon, de mostanra komolyan elkezdett érdekelni. Az ötösben töltött hétvégén nemcsak, hogy együtt, illetve egymás előtt szexelgettünk, de a nap hátralevő részében se nagyon öltöztünk fel. Két dugás között barátaink pucéran szorgoskodtak a konyhában. Abban a konyhában, ahol előtte az asztalon kúrtak.

Nézegettem őket, s nem tudtam felfogni, miért nem így élünk máskor is. Mi szégyellnivalónk van a testünkön? Miért kell ezt annyira takargatni? Pláne a szexuális életünket!

Sokszor eszembe jut a reakcióm arra, ahogy régen a kutyáink nyalták-falták egymást. Két kan kutya. Gyerekként nem fért a fejembe a történet: mindkettő kan, s ráadásul ott nyomják mindenki szeme láttára. Mostanra úgy gondolom, nagyon is igazuk van. Miért ne tehetnék azt mindenki szeme láttára, amit élveznek? Mi különbség aközött, hogy kedvenc fagyimat fogyasztom mások előtt és aközött, hogy kedvenc faszomat élvezem? Mindkettő válthat ki irigységet a közönségben. Mégis miért rosszabb egyik a másiknál?

meztelenül a lakásban

Fotó: Marvin Meyer, Unsplash

Pasi szerint a szexuális frusztráció miatt: a többség nem tudná elviselni sokáig, ha nézné, ahogy más szexel, miközben ő kimarad. Én mondjuk ezt nehezen tudom elképzelni, de elhiszem, hogy ez másoknak borzasztó is lehet. Állítása szerint a dugás komolyabb ügy, mint mondjuk valakinek a jólétét irigyelni. Engem elgondolkodtat viszont, hogy vajon amiatt érzünk így, mert nem vagyunk hozzászokva, hogy mások szexualitásával találkozzunk, vagy tényleg ennyire komoly ez az ügy? Ráadásul a mások jólétét irgyelők miatt több háború indult már, mint a punci miatt. Akkor most tiltsuk be, hogy valaki drága autóját mutogassa az utcán?

Mindenesetre elképesztő felszabadító volt pucéran mászkálni egymás előtt a lakásban. Nekem sokkal könnyebb úgy elfogadni a saját testem, hogy látok másokat is – s ezek a mások nem az agyon photoshoppolt modellek, hanem hús-vér emberek. Pláne, ha még dugni is látok valódi embereket, nem csak színészeket: rengeteget lehet ebből tanulni – amellett, hogy gyönyörű látni, ahogy mások szeretik egymást és gyönyört élnek át együtt.