Nem lesz szex

Így indultam neki a randinak. Rájöttem, hogy tuningolnom kell magam arra, hogy nem kell, hogy szex legyen. Újra hüvelygombám van, és persze hiába nem kívánja egy porcikám sem a behatolást, vagy az érintést (max a vakarást), a berögződések, azaz, hogy „a pasinak szex kell” hangosabbak a belső vágyaimnál, s végül beadom a derekam a hiedelmeimnek. Ráadásul olyannyira, hogy nem is az történik: hagyom magam, hanem még én kezdeményezek! Én kezdeményezek valami olyat, amit nem is akarok. A pasi meg persze, hogy partner lesz a dologban, ha feltüzelem. Még akkor is, ha ő eredetileg nem is kívánta igazából.

De most egy nappal előre elhatároztam, nem így lesz. Tudom, hogy nem fogom kívánni az érintést, így most direkt kondicionáltam magam arra, hogy ne kezdeményezzek. Csak annyit teszek, amennyit tényleg kívánok, s ez leginkább a csók, a bújás, a simogatás.

A kép forrása itt.

Jelentem, működik. Nem szakadt le az ég, nem történt világégés, nem hagyott el a pasi, sőt, még csak elégedetlennek sem tűnik. Egyszerűen mást csináltuk. Még csak nemet sem kellett mondanom, mert ő sem kezdeményezett.

Azt hiszem, ez nagy előrelépés. Kezdek átlátni a vélt elvárások függönyén. Talán lassan még el is húzom azt a függönyt.