Folyamatosan változik a véleményem a síkosítókról. Eleinte csalásnak éreztem. Nem akartam egy ilyen mesterséges dolgot behozni az együttlétbe. Bár tudom, az óvszer is mesterséges, de ez más. Azt éreztem, hogy nem vagyok elég jó, ha nem vagyok elég nedves. Ha pedig síkosítót használnék, az azt jelentené, nem sikerült eléggé benedvesednem. Pedig hát egyrészt a nedvesedés mértéke lehet alkati kérdés is, a ciklustól is függ. Meg attól is, mennyire izgultam fel.

Emlékszem az első élményre. Már nem is tudom, hogy én, vagy a partnerem ruházott-e be egy tubusra. Rég volt. Olyan ritkán használtuk, hogy egy idő után, amikor újra elővettem, elkezdett baromira csípni. Akkor tudtam meg, hogy ezek elég hamar lejárnak felbontás után. Nagyon megijedtem, de szerencsére nem lett tőle semmi bajom.

Később az anális szex kapcsán került elő újra, és rájöttem, mennyit segít ez akkor, amikor nem elég befogadó a puncim. Lelkesen kezdtem el használni, mert így megúsztam a fájdalmat, amit sokszor éreztem akkor, mikor nem állt készen a puncim. – És itt ki is mondtam a kulcsszót: nem álltam készen. Eljött hát az új szakasz, amikor úgy véltem, ha nem áll készen a puncim, nem is szabad szeretkezni. Nem is szabad hozzáérni. Azaz eleve rossz, hogy a saját átverésemre használom a síkosítót.

Amikor elkezdtem rendszeresen maszturbálni, inkább újra elővettem a síkosítót. Hamar rájöttem (újra), hogy mennyire imádom azt a selymes érzést, amit ad a puncimon. Ebben a folyamatban jött az újabb felismerés: lehet, hogy az én sérült szexualitásomnak igenis jót tesz, ha egy kicsit becsapom a puncim. Mert amíg félek a szextől, nem fogok úgy felizgulni, és akkor fájni fog a behatolás, kellemetlen lesz a csikló érintése. Így viszont egyből kellemes érzést kapok, és csökken a szorongás. Szépen gyűlni kezdtek a jó élmények, egyre stabilabban jutottam el az orgazmusig maszturbációval.

Később a partneremmel is újra előkerült, és tényleg jobb volt így. A síkosítóval máris hamar be tudtam őt fogadni. Hogy ezzel jót tettem-e vagy sem, arról lehet, hogy szakembert kéne megkérdezni inkább, de én most újra amellett vagyok, hogy jobb, ha megkönnyítem a helyzetünket.

És hogy melyik síkosító jött be? Volt szerencsém tesztelni néhányat. Jöjjön hát

a Nagy Síkosító Teszt

 sikosito_teszt_durex_just_glide_easy_anal_lick_it_epres.jpg Saját fotó

Az abszolút kedvencem az “easyANAL“. Nagyon kellemes, selymes érzést ad a puncimban is. A “Just Glide” antiszeptikus síkosító szintén elég síkos, ő lenne a második helyezett. Van egy enyhe kézfertőtlenítő-illata, de ez csak akkor tűnt fel, amikor közelről szagoltam. A “Lick-it” epres ízű síkosító már kevésbé selymes, csúszós, és én ezeket a mesterséges illatokat sem szeretem. Az íze is műeper, engem ezek máskor is taszítanak, de ha óvszerben szereted az ízesítettet, ez is bejöhet. A Durex bizsergető verziója engem nem varázsolt el, de tény, hogy tényleg bizserget, melegít, kissé égető érzést nyújt. Legutóbb már inkább azt éreztem, hogy csíp, de lehet, hogy ez már amiatt volt, hogy túl rég bontottam ki. A pjur COOL hűsítő hatását én nem tapasztaltam, ez olyan semleges közepes volt nekem. Ja, és azt nem értem, hogy jutott eszébe valakinek csavarós kupakot tenni egy síkosítóra. Aktus közben sokkal jobb, ha egy kézzel nyitható és könnyen zárható a tubus!

Olvasói vélemény egy hölgytől: “Nekem nedvesedési problémáim nincsenek, de marha jó játék.  Főleg az ehető. A pasik is imádják, a síkosítós simogatást, hiszen ők sem nedvesednek kapásól. Cici között is szeretik, utána ehetik ők is.  Szóval, szerintem nem csak análnál hasznos.”