Sima punci becézgető

Folytattam a barátkozást a puncimmal. A múltkori borotválástól megihletve és a jótanácsoktól vezérelve (nem fog úgy szúrni a borosta) összeszedtem minden bátorságom és elmentem gyantáztatni. Tudom, nemrég még azt mondtam, a sima puncival nem tudok összebarátkozni, de kiderült, tévedtem.

Két ember miatt gyantáztattam csupaszra: 1.) pasi miatt, akinek nagyon tetszik a sima bőr érzése 2.) (és ez a fontosabb) magam miatt. És bejött. Azóta nem tudok leállni a saját puncim cirógatásával, nem tudok betelni a simaságával. Újra, meg újra felfedezem, rácsodálkozok, szeretgetem, cirógatom. Közelebb hozom saját magamhoz.

Csodálatosan sima lett alul a bőröm. Azt hiszem, nincs még egy ilyen sima testrészem. Imádom. Sosem gondoltam volna, hogy így fogok nyilatkozni egyszer a saját puncimról. Vagy egyáltalán bármilyen punciról.

A kis tükrömet is újra a kezembe vettem és elkezdtem még bátrabban barátkozni a puncikámmal. Kényelembe helyezkedtem az ágyon, terpeszben felhúztam a lábam hajlítva, s végig simítottam a bőrön. Széthúztam a nagyajkaimat, majd összenyomtam. Megnéztem, milyen, amikor teljesen szétfeszítem, kitárom pasinak a vaginám a nyaláshoz. Éreztem, tudatosult, hogy a megfeszülő bőr izgatja a csiklómat. Eljátszadoztam ezzel egy kicsit, aztán észrevettem a hüvelynyílásom kis lukát.
– Nahát! Micsoda kis lukacska! – csodálkoztam rá. – Biztos itt hatol be a fasz. Milyen apró. Milyen érdekes lehet, mikor kitágul! Egyszer azt is meg szeretném nézni.
Majd ott is összenyomtam a kisajkakat, széthúztam, fel és letoltam őket. Nézegettem, hogy így, szárazon hogy összetapadnak a nagyajkak. Szinte már ragadósak.

Megcsodáltam szex után is. Épp fehér folyásom van: eltátottam a számat, hogy folyik ki a puncimból a fehér lé. Összenyomtam a kisajkakat, amit egy adag folyadék távozása kísért. Széthúztam, újra összenyomtam: újabb adag. Felkacagtam, s mint egy kisgyerek, eldicsekedtem a felfedezésemmel pasinak. Mint aki most óvodás: végre elkezdtem felfedezni a puncim. Végre őszintén kíváncsi vagyok rá. És ehhez úgy tűnik, vissza kellett vinni őt az óvodás csupaszságába…

A kép forrása itt.