Amikor nem nedvesedek

Van, hogy nem nedvesedek. És bár a száraz punci nagyon tud fájni behatoláskor, azt gondolom, ez nálam nem egy betegség, vagy testi rendellenesség. Persze sokáig így tekintettem rá, azt hittem, valami baj van velem, és haragudtam a testemre, amiért nem képes egyből izgalmi állapotot produkálni.

Most már egy kicsit másképp tekintek a helyzetre. Igaz, még nem sikerült száz százalékos változást elérnem a témában. Most is van, hogy amikor a puncimhoz ér a párom, azt még tök száraznak érzem. De ennek az oka valószínűleg nem a testi rendellenesség, hanem sokkal inkább az, hogy még nem állt készen a puncim arra, hogy a nagyajkaim közé hatoljon akár egy ujj is. Még nem volt felizgulva, sőt, az is lehet, hogy félt. Na nem azért, mert a páromtól félni kéne! Csak egyszerűen már annyi rossz történt vele az élete során, hogy már alapból félősebb. És sajnos sokszor beleragadok ezekbe a régi történetekbe, sokszor hajlamos vagyok azt hinni tudat alatt, hogy most se lesz jó. Még akkor is, ha már az utóbbi sok alkalom is jó volt, vagy jó lehetett volna, ha nem a múltban élnék még mindig.

De vissza a témára: szegény puncim egyszerűen nem állt készen.

nem_nedvesedek_lubrikacio_hianya_szaraz_punci.jpgFotó: Oscar Keys, Unsplash

Mit lehet ilyenkor tenni? Szólni. Szólni a partneremnek, hogy lassítson, izgasson még egy kicsit kívülről, vagy beszélgessünk, és segítsen eloszlatni a félelmeim. Lehet, hogy ez evidens, de nekem nagyon is nehéz ezt meglépnem. Nehéz kérnem, nehéz irányítanom.

Igyekszem a nedvesedés hiányát jelzésnek venni: most még nem szabad engedni a közeledést. Még időre van szüksége a puncimnak. És igyekszem nem elvárásokat támasztani a puncimmal szemben. De olyan nehéz!

A csökkent lubrikációról, és az erre vonatkozó megoldási javaslatokról is fog mesélni Lacsny Éva október 30-án. Már alig várom, hogy újabb eszköztárral vértezhessem fel magam az orgazmuszavarok ellen!