Így önkielégít Fanni

A napokban újra elővettem az OMGYES fiókom, ahol számos oktatóvideón mutatják be nők, hogyan szeretnek önkielégíteni. Gyönyörű, őszinte, tiszta videók valódi nőktől. Csodálatos kezdeményezés, főleg szerintem olyan nőknek, akik amúgy nem nagyon mertek elkezdeni önkielégíteni, és szükségük van bátorításra és ötletekre. Legalább is nekem ezt adta: tippeket, mi mindent csinálhatnék a csiklómmal.

Sajnos az OMGYES anyagai csak angolul elérhetőek, viszont egy kedves nézőmtől, Fannitól egy fantasztikus ötletet kaptam! Mi lenne, ha megosztanánk egymással, hogy szoktunk önkielégíteni? Egyből el is küldte a saját változatát, amiért hálás köszönet!

Ha van még kedve közületek bárkinek megosztani, ő konkrétan hogy szereti csinálni, szeretettel várom ide:

Hogy miért jó ez?

Simán lehet, hogy van, aki szégyelli azt, ahogy csinálja, és ha látja, hogy nincs vele egyedül, megkönnyebbül. Vagy egyszerűen csak ötletet kap, és végre újabb módokon szerezhet magának gyönyört!

Fotó Elijah O’Donnell on Unsplash

És akkor most következzen Fanni részletekbe menő írása kedvenc önkielégítési szokásairól:

Fanni maszturbálási szokásai

„Szia Lili! 🙂 Én nem feltétlen kérdezni szeretnék, hanem egy videóötlet javaslatom lenne… Méghozzá a maszturbációval kapcsolatban. Láttam, hogy van már olyan videód, ahol a nézők első maszturbálásának történeteire reagálsz, amit imádtam egyébként.

Arra gondoltam, hogy lehetne olyan is, hogy a “maszti-szokásokra” reagálsz. Leírnánk mi, nézők, hogy ki hogyan, hol, mikor, hányszor, mivel szokta, és mit érez közben…. Nem tudom, mit gondolsz erről, de én (lehet, hogy beteg), szívesen olvasgatok ilyeneket. 🙂 Ha nem gond, akkor kezdeném én.
Lány vagyok, ezt szögezzük le, és 22 éves. Rendszeresen kb. 19-20 éves korom óta masztizok, napi akár többször is, attól függ mennyire kívánom magam, de heti 4-5 az általában megvan. A csiklómmal szeretek a leginkább játszadozni, a hüvelyi izgatást magamnak annyira nem szeretem, nem tudom miért. Néha feldugok ezt-azt (lefertőtlenítve! és gumit húzva rá, pl. uborka, vastagabb sminkecset vége, hajkefe..), de annyira nem jön be… Naaa de a csikló! Imádom! Kétféle módon szoktam masztizni általában:

1. Ezt akkor csinálom, ha sok időm van. Teljesen besötétítek a szobába, de egy kis hangulatfényt kapcsolok azért, hogy lássam is mit csinálok, de kellemes félhomály van. Meztelenre vetkőzöm, felülök az ágyra, vagy le a földre törökülésbe (magam alá szoktam teríteni egy törölközőt, mert kell..:)), kicsit becsukom a szemem, és pár percig csak lélegzem, lenyugtatom a pulzusom és igyekszem befele figyelni. Ezután hanyatt dőlök, és elkezdem simogatni magam. A melleimmel játszok, a mellbimbóimat cirógatom nyálas ujjal, esetleg egy kis síkosítóval. Majd megyek egyre lejjebb egészen a puncimig. Ekkor már kellőképpen fel vagyok izgulva, általában nem is kell síkosító, elég nedves vagyok. A lábaimat felhúzom és széttárom amennyire csak tudom. Először a kis és a nagy ajkakat szoktam cirógatni, ez is szupi érzés már. Ha épp valami kényszert érzek, hogy feldugjak valamit, akkor ez az a pont, a legjobb nekem a hajkefe vége, mert az hosszú, és megfelelő vastagságú, lekerekített végű. De annyira nem nagy durranás, hogy el legyek ájulva tőle. De legalább a tudat, hogy valami volt a puncimban.
Sokszor kihagyom, és jön a csikló. A kis drága. Először őt is csak finoman körkörös mozdulatokkal cirógatom az ujjam hegyével, majd egyre hevesebben dörzsölöm, miközben a másik kezemmel széthúzom a puncimat. Először csak a fityma részét simogatom, majd a makkot. Közben sóhajtozni is szoktam, meg néha arról fantáziálok, hogy valakiépp kinyal, és ettől csak még nedvesebb leszek. 🙂 És csak dörzsölöm, a végén már-már izomból, amikor is jön a bumm. És akkor megfeszülnek az izmaim, elkezdek remegni, zilálni, van hogy nyögni, és kiabálni is (ha egyedül vagyok) volt, hogy csillagokat láttam annyira jó volt. És nagyon sokszor spriccelek is, de ha mégse akkori is a puncim már úszik, tocsog a nedvességben (itt van szerepe az alám terített törölközőnek.:)) és olyan érzésem van, hogy mindjárt bepisilek. Van, hogy 2-3 orgazmusom van egymás után, olyan is volt, hogy csak egy volt, de az olyan erős volt, hogy rendesen bekönnyeztem. Fantasztikus. Addig dörzsölöm általában, amíg teljesen le nem zsibbad a csiklóm. Van egy bőr forgószékem, és néha rásegítek azzal, hogy a karfáján “lovagolok”, ide oda csúszkálok, és akkor még durvább. Utána csak kiterülve fekszem hosszú percekig tök pucéran, széttárt lábbakkal, nedves puncival, meredező mellbimbókkal, leizzadva. De boldogan. 🙂 (ugyanitt: be akarok szerezni egy csiklóizgatót, elképzelni nem tudom, ha ujjal ilyet tudok átélni, mit ad egy csiklóizgató. Te jó ég!) Utána megtörlöm magam és irány a zuhany.

2. És ha már zuhany…második módszer a zuhany. Ez csak akkor, ha nincsen, csak egy zuhanyzásnyi időm, de piszkosul kívánom magam. Nyilván itt is meztelen vagyok. Beszállok a zuhany alá, elkezdek mosakodni, a tusfürdővel végigmasszírozom magam, a puncimat megmosom, majd mikor öblítem le a testem, a puncimat hagyom a végére. Ekkor eltekerem a zuhanyrózsa fejét, hogy csak egy vékony, de közepesen erős sugárban jöjjön a víz és langyosra állítom a hőmérsékletet. Nekidőlök a falnak, a lábamat széttárom, és a vízsugarat ráirányítom egyenesen a csiklómra. Max. 2 perc és ismét ugyanaz az érzés, mint fent, csak itt nem mindig kiabálok. 😀 Van, hogy annyira remegek, hogy muszáj leülnöm, nem bírok megállni. Imádom.”

Köszönöm, Fanni, számomra nagyon inspiráló volt olvasni a soraid! Főleg azt, hogy milyen szabadon meg tudod élni a vágyaid, és milyen örömmel, felszabadultan tudsz gyönyört szerezni magadnak. Ez is egy olyan szint, amit el szeretnék érni egyszer, és ezért mindent meg is teszek a „Találd meg a gyönyöröd” online programom segítségével. Ha szeretnél, még te is csatlakozhatsz hozzá, vagy kérhetsz belőle ingyenes ízelítőt.