Milyen szexre van szükségem?

Milyen szexre van szükségem? – Ezt a kérdést kaptam a Tudatos Szex Alapítvány egyik programján. Őrült nehéz volt válaszolnom erre. Te tudod a válaszod?

Vad? Gyengéd? Érzelmes, vagy érzelemmentes? Sokféle vagy rutinszerű? Sok, vagy kevés? Páros, vagy csoportos, netán egyéni?

Ezek közül valahogy egyikben sem leltem a jó választ. Mármint azt a választ, ami igazán közel áll hozzám.
Aztán rájöttem: nekem most elvárásmentes szexre van szükségem. Leginkább a saját elvárásaimtól mentes, amiben sürgetem magam az egyetlen cél, az orgazmus felé, s amíg nem értem oda, elégedetlen vagyok magammal, ha meg odaértem, csalódott vagyok. Szeretnék csak úgy benne lenni, belemélyedni, puha párnákon lebegni, úszni, dobálni a fejem, mélyeket sóhajtani attól függetlenül, hogy van-e orgazmusom.

Ugyanígy nem szeretem, ha egy pasi elvárja tőlem az orgazmust, vagy hogy látványosan élvezzem a szexet. Épp eleget ostorozom magam, nincs rá szükségem, hogy még ő is lebiggyessze a száját, mert nem élveztem el…

Érdekes mód a pasikkal szemben nekem nincsenek nagy elvárásaim. Ezt a hozzáállást mondjuk az élet más területein is felfedeztem már: másokkal szemben sokkal engedékenyebb vagyok, mint önmagammal. Nem esem kétségbe, ha lekonyul a farka, ha nem tud elélvezni. Csak mosolyogva megcirógatom, és kész. Nem számít, a lényeg, hogy annyira élvezze, amennyire tudja. Nem gond, ha félbemarad, meg tudom emészteni könnyen. Érdekes mód magammal szemben más mércét állítok és elégedetlen vagyok, ha nem izgulok fel bármikor, ha nem nedvesedek eléggé, vagy ha nem vagyok kész arra, hogy átéljek egy orgazmust.

Vajon milyen szexre van szükségem? - mélázik el a lány.

A kép forrása itt.