Mit éreznek a csajok maszturbálás után?

Amióta mindenféle cuki játékszereket szereztem, elkezdtem valóban önkielégíteni. Mit értek az alatt, hogy valóban? Azt, hogy míg korábban azért csináltam, hogy megtanuljam élvezni a szexet és megismerjem a testem, most inkább azért kezdek el játszani magammal, mert szeretem csinálni.

Ez a felismerés rádöbbentett valamire! Naná, hogy addig nem tudtam élvezni a maszturbálást, ha igazából nem is arra törekedtem, hogy örömet okozzak magamnak! Teljesen más tudatállapotban voltam, más volt a szándékom.

Ez pedig elgondolkodtatott: vajon mit éreznek a nők a maszturbálással kapcsolatban?

Naná, hogy csak olyan anyagokat találtam, ahol azok a nők nyilatkoznak, akik imádnak masztizni! Arról még lehet hallani, hogy bizonyos nők szégyent éreznek saját maguk kényeztetése miatt, de olyanokról igazából még nem is hallottam, akik hozzám hasonlóan ezt is csak tanulják. Pedig gyanítom, hogy nem vagyok egyedül… Mindenesetre a „mit éreznek a nők maszturbálás után” kérdésre az alábbi idézeteket találtam itt.

„A néhány alkalommal, amikor kipróbáltam, bűntudatom volt, mintha valami rosszat tettem volna. Ez kb. 5-10 percig tartott, utána pedig megmaradt az, hogy csodálatosan éreztem magam és alig várom, hogy újra csináljam.”

Bűntudat, ezt értem. Nálam ez valószínűleg olyan mélyen lakozott, hogy emiatt neki sem láttam. Még a vágyat is blokkolta.

girls-984154_640.jpg Fotó: Free-Photo @ Pixabay

„Egy euforikus érzésbe kerülök és azt kívánom, bárcsak örökké tartana, de sajnos nem.”

Ha már bűntudat… Az ilyen mondatok miatt éreztem én mindig szerencsétlennek, bénának és selejtesnek, mert én nem vagyok képes erre az érzésre… Miért nem tanítja senki a maszturbálásról sem, hogy oké, ha eleinte nem megy?

„Abban a pillanatban mintha az összes stressz köddé vált volna! Főleg, ha akkor látok neki, amikor éjszakánként valami nagyon aggaszt. Segít lenyugtatni.”

Ilyen cél is lebegett sokszor a szemem előtt, amikor önkielégíteni kezdtem. Gyerünk, majd most levezetem a stresszt. De eközben is egyfajta ellenségként tekintettem magamra, akinek meg kell oldani a hülye problémáját. Hiányzott az önszeretet, az, hogy azért tegyem, hogy nekem jó legyen és nem azért, hogy kevésbé legyek szar.

sheep-1476781_640.jpg Fotó: DigiPD @ Pixabay

„Elengedést és megnyugvást is szoktam érezni. És ez a megnyugvás néha keveredik egy furcsa magány-érzettel is. Nyugodt és magányos vagyok utána.”

Ezt pedig egy nagyon szép, őszinte gondolatnak találtam. Végre nem csak a habos-babos, szivárványos sztorik, amikben esetleg egy kis bűntudat felmerül, de semmi több. Megkönnyebbültem tőle, azt éreztem, igenis jogos, hogy valami nehezet, valami rosszat hozzon elő belőlem a masztizás.

A többi idézetet angol nyelven itt éred el.