A szex miatt ér véget a kapcsolat, vagy a kapcsolat miatt ér véget a szex?

Már nem vágyunk úgy egymás közelségére, mint korábban. Ellaposodott a kapcsolatunk, nem bújunk egymáshoz, az érdektelenség helyét egyre több harag veszi át. Sőt, a szex is egyre ritkább és szürkébb.

Sok ilyen történetet hallok. Hegedűs Zoli is erről mesélt a vele készült videóban.

Mi volt előbb? Az eltávolodás, vagy a szex elmaradása? Sokszor a kettő együtt jár.

szexmentes_kapcsolat.jpg

Fotó  anna danielUnsplash

Én személyesen olyan élményeket tudok felidézni, ahol a szexuális gondok jelentek meg először és mélyültek egyre inkább. Vagy legalább is úgy tűnt, ebből ered a többi probléma is. Persze ki tudja, mi volt előbb. Minden összefonódott mindennel, hisz ha haragot, vagy félelmet éreztem a párom iránt, az egyből bezárkózást eredményezett nálam, ami pedig még inkább a vágy ellen hatott. Ez még nehézkesebb szexet eredményezett, ami még tovább növelte a távolságot, a haragot, a félelmet…

Amikor egy pár egy ilyen örvénybe belesodródott, onnan sok esetben egyedül nehezen tudnak kimászni. A legtöbb esetben külső segítség nélkül ez már nem megy. Nekünk is kellett egy külső szemlélő, egy tekintélyszemély, aki pártatlan szemszögből rávilágított az okokra, az összefüggésekre, és ötleteket adott, mit próbáljunk ki. Nem mi támasztottunk egymással szemben újabb elvárásokat („Nem kéne így, meg úgy viselkedned!”), hanem kintről kaptuk az iránymutatást. Rengeteget segített.

Egy hölgy az egyik eseményem után napokig repesett a boldogságtól, akkora lendületet adott neki a közös beszélgetés. Sokkal erősebbnek érezte magát, már nem nyomták úgy a párkapcsolati problémák a vállát, mint korábban. Aztán újra találkozott a párjával, és kezdett minden visszacsúszni az eredeti kerékvágásba. Újratermelődtek a problémák. Milyen más lett volna, ha mindketten eljönnek!

Ha kíváncsi vagy, Zoliék története hogy végződött, nézd meg a vele készült videót!

Ha pedig szívesen járnál Zoliék önismereti csoportjába, itt találsz részleteket.

Nyári feltöltődés

A monoton hétköznapok unalma és stressze a hálószobákba is könnyen bekúszik. Amikor már a sokadik elintéznivaló nyomja a vállad, ráadásul kánikula is van, nem csoda, ha nem úgy kívánod már a párod, vagy épp nincs már energiád annyit beletenni az együttlétbe, hanem egyszerűen csak letudjátok a szokásos heti egy alkalmat.

Nagyon más tud lenni, amikor kiszabadultok pár napra kettesben valami jó kis kalandra. Elutaztok valahová, vagy csak sétáltok egyet a környéken, kettesben… Több eseményemen is megosztottak már velem olyan történeteket, amik arról árulkodtak, hogy a nyaralás során nem csak munkából kapcsolódtak ki, de kizökkentek a rossz párkapcsolati mintákból is, és a szikrázó szemeik arról árulkodtak a nyaralás után, hogy nem csak a kirándulás volt jó, de együtt lenni is.

Remélem, te is fel tudsz idézni számtalan ilyen örömteli nyári pillanatot!

Nekem is szükségem van erre a kikapcsolódásra. Ha láttad előző videómat, amit még a táboromból küldtem, már tudod, hogy augusztusra egy kis szünetet rendeltem el magamnak azért, hogy megerősítsem a lendületemet, feltöltődjek, és egy kis inspirációt szerezzek. Így ebben a hónapban kevesebbet hallotok rólam. Szeptembertől újult erővel folytatom, készítem a videókat, szervezem az eseményeket és írok.

Addig is ajánlom Hegedűs Zolival készült videómat, amiben hihetetlen őszinteséggel mesél a nehéz házasságáról, és az azt követő kivirágzásáról. Itt találod.

Apropó újult erő… 

Még 99.000 Ft szükséges, hogy megvehessem a laptopot.

Talán emlékszel, hogy év elején adománygyűjtésbe kezdtem, hogy új eszközöket vásárolhassak. Eddig 181.000 Ft gyűlt össze a nagyvonalúságotoknak köszönhetően, amiből már 80.000-ret elköltöttem kamerára és egyéb apróbb kütyükre. Maradt tehát 101.000 Ft egy új laptopra. A mostaninak a billentyűzete már rég nem működik, és szegényke igen lassú. Érdemesebb egy újra beruházni, mint ezt fejleszteni.

Szakértői tanácsok alapján 200.000 Ft-ból már lehet kapni egy klassz, felújított gépet, ami megfelel az igényeimnek (videóvágásra alkalmas és könnyen szállítható). Azaz: még 99.000 Ft hiányzik, hogy egy megfelelő gépen készíthessem nektek az újabb ingyenes videókat.

Ha Te is szeretnél hozzájárulni ahhoz, hogy videóim által nőhessen a magyarok szexuális tudatossága és gyönyörszintje, akkor kattints >>>

Támogass most!

Köszönöm, ha drukkolsz, hogy összegyűljön a pénz, azt pedig méginkább, ha segítesz elérni!

Őszintén a női orgazmus rejtelmeiről

Nőként aggódsz amiatt, hogy

 • nem mindig van orgazmusod a partnereddel?
 • nem (mindig) sikerül a hüvelyi orgazmus?
 • egyáltalán nincs orgazmusod?

Férfiként

 • szeretnéd, ha a párod igazi, mély gyönyört éljen át, sok-sok orgazmussal?
 • szeretnéd megérteni a női lélek és a női orgazmus működését?

orgazmus_hanganyag_kicsi.png

Szeretnél igazán mély, szenvedélyes szeretkezéseket átélni a partnereddel?

Számtalan olvasóm osztotta már meg velem, hogy aggódik az ograzmus hiánya miatt. Van, akinek a kapcsolata is rámegy arra, hogy nem érik el a kívánt mélységet a szeretkezések során.

szenvedely.jpg

Tudom, hogy ez milyen nehéz, hisz én is átéltem. Évekig egyáltalán nem volt orgazmusom, és a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy az orgazmuskészség tanulható és fejleszthető! Én már eljutottam odáig (a nulláról!), hogy a csiklóorgazmust, ha akarom, szinte minden esetben el tudom érni, és a hüvelyi is számtalanszor sikerült már. Persze szeretném, ha ezt is stabilan tudná hozni minden szeretkezés, de nem adom fel. Tudom, hogy még fejlődni fogok ebben is!

polilili_erintes_fesztival.jpg

Kiscsoportos programjaimon őszintén beszélgetünk olyan tabutémákról, amikről sokaknak nehéz beszélgetni. Tudom, hogy a legtöbbeknek nehéz megnyílni, ha a szexről van szó. Ezért döntöttem úgy, hogy az egyik programom résztevői engedélyét kérem arra, hogy hangfelvételt készítsek, amit megoszthatok azokkal, akik nem tudtak, vagy nem mertek eljönni az eddigi beszélgetéseimre. Azoknak, akik otthonuk biztonságában, inkognitóban szeretnének többet megtudni az orgazmusról.

hanganyag_1.jpg

Ebből a hangfelvételből

 • megtudhatod, milyen női orgazmustípusok léteznek,
 • tippeket kapsz, milyen lépésekkel tudsz elindulni az orgazmuskészséged fejlesztésében,
 • megismerheted az én (PoliLili) személyes történetemet,
 • és több fiatal hölgy személyes vallomását is meghallgathatod.

“Köszönöm, hogy segítesz megmutatni az utat a tükörig, ahol aztán nagy felfedezésekbe foghatunk!” – Imola 

“Férfiként iszonyat nagy segítség, hogy a videóidon keresztül közelebb tudok kerülni ehhez a számunkra férfiak számára olya rejtélyes világhoz, hogy mit él át a párunk. Ezen túl nagyon jó, hogy sok olyan témáról is nyíltan és hitelesen beszélsz, amiről amúgy is nehéz olyan személyes véleményt találni, ami nem túlfűtött a férfi egótól, és nem a pornó világát veszi alapul.” – Tibor

>> Kérem a hangfelvételt! <<

 polilili.JPG

Én PoliLili vagyok, 2015 óta foglalkozom a szexualitás fejlesztésével. Bloggerként és vloggerként számos csodálatos szakértővel kerültem már kapcsolatba. Misszióm, hogy segítsek a magyaroknak abban, hogy felszabadultabbá és kiegyensúlyozottabbá váljon a szexuális életük. YouTube csatornámat több, mint 28 ezren követik hétről hétre, és számos élő beszélgetést is vezetek.

Ezzel a felvétellel azoknak is szeretnék segíteni, akik nem tudnak részt venni személyesen a programjaimon:

 • a fizikai távolság miatt,
 • mert nem tudják időben megoldani a részvételt, vagy
 • mert a személyes részvétel még túl nehéznek tűnik egy ilyen intim témában.

online_megtekintheto_eloadas.jpg

Ezért döntöttem úgy, hogy online formában is elérhetővé teszem a beszélgetést, amit

 • otthonod biztonságában,
 • teljes diszkréció mellett,
 • a saját ritmusodban hallgathatsz meg
 • bármikor, amikor akarod. Akár utazás közben is.

“Nagyon szeretem, hogy ilyen nyíltan, őszintén, természetesen és minden tabu nélkül tudsz beszélni, a szerintem még mindig kényes dolgokról.” – Gábor

“Sokat segítettek az írásaid abban, hogy én is elinduljak a saját szexualitásom elfogadásának gyógyító útján.” – Tünde

 >>> Megrendelem az előadás felvételét! <<<

Hogyan juthatsz hozzá a teljes előadáshoz? 

Azoknak, akik személyesen vesznek részt a programjaimon, általában a legolcsóbb jegy 3500 Ft-ba kerül. Az online verziót viszont most csupán 1900Ft-ért hallgathatod meg az otthonodban annyiszor, amennyiszer csak jól esik.

Mindemellé bónuszként a Szenvedélyes érintések c. előadás felvételével is megleplek, ha július 31-ig megvásárolod a hanganyagot. Azaz 7.000Ft értékű előadás lehet most a tiéd 1.900Ft-ért!

7.000Ft helyett

1.900Ft

És ha úgy érzed, nem azt kaptad, amire számítottál, 14 napos 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok. Mivel fontos számomra a fejlődés, ha úgy érzed, nem adott semmi pluszt az anyag, elég írnod egy e-mailt 14 napon belül arról, mi nem tetszett, min érdemes változtatnom, és én barátsággal visszafizetem neked az árát.

>>> Megrendelem az előadás felvételét! <<<

Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban? E-mailben megtalálsz az ebredoszex@gmail.com címen.

“Örülök, hogy tudományos maszlag nélkül és őszintén beszélsz olyanról, amiről a nők egyáltalán nem, és így jobban megismerhető a női nem is.” – Perki

 “Nagyon klassz amit csinálsz, rengeteg cikkedet elolvastuk már mindketten a párommal, és nagyon sokat segítesz.” – Martin

“Szeretném neked megköszönni, hogy azt csinálod, amit csinálsz.
A videóiddal mérhetetlen mennyiségű segítséget adtál nekem, és valószínűleg mindenki másnak is.
Tetszik a bátorságod és az őszinteséged, ahogy a szexről beszélsz. Bennem is rengeteg gátlás van és tanácstalanság ezzel kapcsolatban, de minden egyes megnézett videóddal ez csökken. Együtt tanulsz a nézőiddel a videókban, megosztod a tapasztalataidat, és a legfontosabb: azt adod a világnak, amit te is kapni szeretnél.
Ahogy Gandhi is mondta: “”Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban.””
Még egyszer Köszönöm, és nagyon-nagyon sok sikert kívánok neked a továbbiakban, sose hagyd abba, amit csinálsz!!” – Emese

Gyakran ismételt kérdések:

 • Kinek szól ez az előadás?
  Azoknak ajánlom az anyagot, akik még nem mélyedtek el az intimitás, szexualitás szakirodalmában. Akik már számos ilyen témájú programon, oktatáson vettek részt, lehetséges, hogy ez az anyag nem fog új gondolatokat adni.
  Férfiaknak és nőknek, szingliknek és pároknak, időseknek és fiataloknak egyaránt ajánlom. 
 • Milyen formátumban kapom meg az anyagot?
  A hanganyaghoz egy letöltési linket kapsz majd.
 • Mikor és hogyan jutok hozzá?
  Egy percet sem kell várnod. Közvetlenül a megrendelés után el tudsz már mélyülni a beszélgetésben.
 • Mennyi ideig lesz elérhető számomra az anyag?
  Az anyag életed végéig a birtokodban marad.
 • Milyen fizetési módok közül tudok választani?
  Átutalással, készpénz befizetéssel, vagy PayPal-en keresztül tudsz fizetni az előadás anyagáért.
 • Milyen hosszú lesz a videó?
  2 órás.

>>> Megrendelem az előadás felvételét! <<<

Illusztrációk: Unsplash

Az orgazmus küszöbén

Évek óta foglalkoztat engem is, hogyan juthatok el arra a „szintre”, amikor már stabilan, a legtöbb szeretkezés során át tudom élni az orgazmust. Onnan indultam, hogy nem, hogy nem volt orgazmusom, de a szexet se igazán tudtam élvezni. Nem fájt, de nem is volt jó. Inkább csak elviseltem a párom kedvéért, és mindig reménykedtem, hogy egyszer majd jó lesz.

Az alábbi levélíróhoz hasonlóan évek óta dolgozom azon, hogy megtanuljam átengedni magam az orgazmusnak. Én is sokszor érzem, hogy közel járok, de aztán a végcél előtt egyszer csak minden leáll. Talán megfutamodok, talán leblokkolja a tudatalattim az élményt…

ogazmus_maci.jpg Fotó: Alex Blăjan, Unsplash

“Szia Lili!

Berni vagyok, régóta követlek már és most jutottam el oda, hogy írok neked. 25 éves vagyok, csak maszturbálás során tudok elélvezni, csikló és hüvelyi úton is, párommal viszont sehogy!

4,5 éve vagyunk együtt, a kapcsolattal semmi gond nincs, a sok pasi közül vele éreztem azt “az” érzést, mintha 1000éve ismerném, önmagam lehetek mellette. Eddig senkivel sem volt orgazmusom. Párommal van úgy, hogy úgy érzem mindjárt orgazmusom lesz, de abban a pillanatban mintha valami fal húzódna fel és abba is marad, hiába úgy történik a szex, ahogy nekem/nekünk jó!

Sok a sikertelenség élménye sajnos, nem tudom, mit kellene tennem/-nünk.

Első dolgom, hogy pornó nélkül maszturbáljak: így szeretném megtanulni, hogy magamra, a testemre tudjak figyelni! Az a jó, hogy pornó nélkül is megy, csak több idő kell.

Azt is megpróbáltuk, hogy beszélek/-lünk róla, csak rám figyel közben, mondom, hogy a jó, nem “adja fel” stb., de ilyenkor nagyon rágörcsölök, és úgy érzem, mintha egy verseny lenne, ahol az a cél, hogy orgazmusom legyen. Úgy érzem, sietnem kell, mert várja, hogy mikor… és akkor tuti a sikertelenség! Ezért inkább nem koncentrálok a problémámra, hátha akkor megtörténik, de semmi.

A múltbéli lelki okra gondolva  lehet az is baj, hogy anya elverte a hátsóm, mikor a bugyimban talált egy Lego-t, ami jólesett, hogy ott volt, bár nem tudom, hogy ez nagy hatással lett volna-e rám.

Ez a sztorim röviden.

Ha visszaköltözünk Magyarországra, tuti elmegyek a találkozóidra, meg szexuálpszichológushoz sem ártana, lehet.

Köszönöm!

Berni”

Berni levelére hosszabban az alábbi videóban válaszoltam.

Nem árulok zsákbamacskát, sokszor nem megy még nekem sem. Az az érzésem, nekem hosszabb út jutott, mint a többségnek – talán épp azért, hogy a több tapasztalat által többeknek tudjak segíteni. Keresem a megoldást, hogyan törhető át az a fal, amiről Berni is ír, mert sokszor érzem én is, hogy már nagyon közel járok az orgazmushoz, de nem megy tovább. Talán az történik, hogy egy belső hang azt mondja a bennem élő kislánynak, hogy „gyönyört érezni csúnya dolog”, és a bennem élő jókislány gyorsan lekapcsolja a folyamatot. Jó lenne végre elmagyarázni neki, hogy az a felnőtt, aki ezt mondta neki, buta volt, nem volt igaza. Sőt, épp ellenkezőleg: csodálatos dolog, amit érzett a bugyijában!

Lehet, leülök, ölembe veszem a jókora plüssmackómat, aki a bennem élő kislányt szokta jelképezni, és elmagyarázom neki, hogy léteznek felnőttek, akik megijedtek a gyermeki szexualitástól, attól, ha egy kislány élvezkedik, játszik a puncijával. Ezeknek a felnőtteknek senki sem magyarázta el, hogy amit az a kislány tesz, az teljesen normális.

Nem tudom, Berni esetében ez hogy volt a Legóval, de az tény, hogy sok, gyerekkorban hallott mondat nagyon meghatározó tud lenni. Minél korábban történt, annál inkább.

Ha te is hasonló cipőben jársz, vagy egyszerűen csak érdekel a téma, és szeretnél további személyes megosztásokat, és tippeket hallgatni a női orgazmus témakörében, neked szól ez a hangyanyag.

Ha te is szeretnél kérdezni, ide küldheted a leveled.

orgazmus_hanganyag_kicsi.png

Titkok

 • Van, aki járt már swinger klubban, és azóta is arról álmodik, hogy visszatérjen, de a párja már nem akarja.
 • Van, aki 40 évesen még szűz.
 • Van, aki azon rágódik, leszbikusként mi számít a szüzesség elvesztésének, de nincs kitől megkérdezze.
 • Van, aki nem érti, miért nem vágyik már rá úgy a párja, mint régen, és van, aki valamiért menekül a szerelmi kapcsolatokból, és nő létére csak szexet akar.
 • Sőt, olyan nő is van, aki tökéletesen beéri azzal, hogy orálisan kielégíti a partnerét, mert így legalább a férfinak jó… Mert amúgy ő maga képtelen élvezni a behatolást.
 • Van olyan férfi, aki irtózik attól, hogy önmagának gyönyört okozzon, mások meg napjában ötször kiverik, és amiatt aggódnak, hogy ez nem normális.
 • Van, aki nem elégedett a farka méretével, és van, aki a kisajkai formáját szégyelli.

szex_titkok.jpgFotó: Ben White, Unsplash 

A legtöbben azt jelzik vissza, hogy már azáltal is felszabadultabbaká válnak, ha beszélnek azokról a dolgokról, amikről amúgy nem szoktak. Ilyenkor dőlhetnek le ia gátlások, amik a felszabadult szeretkezések útjában álltak. Volt, aki azt mesélte, hogy 8 év házasság után akkor kezdte el élvezni a szexet, amikor végre megosztotta a párjával azt a titkát, ami előtte annyira nyomasztotta… Azóta csodálatos a szexuális életük.

Neked van ilyen titkod? Van olyan a szexuális életedben, amin szeretnél változtatni?

 

A tavalyi tábor után sokkal szabadabbnak éreztük magunkat.
Velünk tartasz idén? Július 15-ig tudsz még jelentkezni.

A táborban mély beszélgetésekre számíthatsz, de végig figyleni fogok arra, hogy mindenki biztonságban érezze magát, és senkinek se kelljen nagyon túl messzire elhagynia a komfortzónáját olyasmikről beszélve, amire még nem áll készen. Aki még úgy érzi, nem szeretne személyes dolgokat megosztani, megteheti, hogy csak hallgatja a többieket egy darabig.

Lesz idő a pihenésre, sok időt töltünk majd a természetben, gyújtunk tábortüzet, strandolunk a Dunánál… Ettől lesz egyszerre könnyed és mély ez a négy nap.

Fontos számomra, hogy mindenki részt tudjon venni ezen a programon, akinek ez fontos, ezért alakítottam úgy az árakat is, hogy a többség megengedhesse magának a részvételt. A négy napos tábor részvételi díja 79.000 Ft, ami tartalmazza a napi háromszori étkezést és a szállást, valamint a programokat is.

Várom a jelentkezésed!

Fallosszal díszítve

Bután egyes részein a házak falát falloszokkal díszítik, mert hiszik, hogy ez szerencsét hoz. El tudnátok képzelni itthon egy ilyen épületet?

Fürdőruhát hordunk. A Facebook letiltja az explicit szexuális tartalmakat, még akkor is, ha az nem pornó, hanem a tudatosság fejlesztésére irányuló írás, vagy kép. Engem is többször letiltott már, olyankor napokig nem használhattam az oldalukat. A kommentelés és lájkolás megvonásával büntették a nyíltságomat, mert amit közzé tettem, többekben rossz érzést kelthet. Ami igaz.

Természetessé vált, hogy a többség pornót néz, de nem beszélünk róla. A normális szexualitásról pláne. Elvárt, hogy egy férfinak stabil merevedése legyen az ágyban, de ha „nem megfelelő környezetben” áll fel a farka, az iszonyatos szégyen, sőt, kamaszként még ki is csúfolják ezért.

 Fotó: Wikipedia

Ha lenne egy olyan nyilvános épület Magyarországon, ami falloszokkal lenne díszítve, valószínűleg kettős reakciót váltana ki. Az erkölcscsőszök ördögűzésbe fognának körülötte, mások pedig vicceket kreálnának belőle. A napiszar.hu-ra tuti kikerülne, ahol egyébként már több videómat is körberöhögték. Ez történne akkor is, ha ez a falloszokkal díszített épület nem egy bordély, vagy egy swingerklub lenne, hanem a férfi termékenységet és erőt dicsőítő szentély.

Mindezzel nem azt akarom mondani, hogy a magyarok hülyék. Okkal tartunk itt, okkal ilyen a hozzáállásunk ebben a kultúrában. Viszont a mi kezünkben a lehetőség, hogy ezen változtassunk azáltal, hogy nyíltan és nyitottan, ítéletektől mentesen beszélünk a szexről, és ezzel példát mutatunk másoknak is. Ez egy új forradalom, amiben bízom benne, hogy a társam leszel.

 

Nyíltan beszélek erről a témáról ebben a videóban, miközben bejárjuk ezt a pajzán szabadulószobát a barátnőimmel, és még nyíltabban beszélgetünk majd a táboromban is július végén.

Nő nővel – biszex vágyak (olvasói levél)

Egy nagyon érdekes levelet kaptam a Biszex vágyak c. esemény után:

“Kedves Lili!

Nagyon jól éreztem magam kedden, a biszex vágyak témában, beszélgetve, de hazafelé azért beugrott egy fontos gondolat. Úgy indultam el, hogy ezt biztos, hogy el fogom mondani, aztán persze ott nem is jutott eszembe.

Ezt a bejegyzésedet olvasva fogalmaztam meg magamban azt hiszem, hogy én azért élveztem nagyon a szexet nőként, nővel, mert nem volt egy sürgető, türelmetlen, vértől duzzadó fallosz a “háttérben”. Csak voltunk. Nagyon hosszan csókolóztunk és simogattuk egymást. Nem volt semmi kötelező. Az volt a lényeg, hogy együtt vagyunk, kóstolgatjuk egymást, “tét nélkül”.

Érdekes, hogy ez csak most jutott el a tudatomig. Eddig nem gondoltam, hogy nálam is mennyire a fókuszban van a behatolás, meg, hogy lehet(ne) ez másképp is.

Szóval gondoltam megosztom veled a felismerést. És köszönöm, ehhez a te írásod segített hozzá.”

jana-sabeth-schultz-1203965-unsplash.jpg

Névtelenül megengedte a hölgy, hogy megosszam veletek is.

SŐT! Az est résztvevői hozzájárultak, hogy az első órában készült hanganyagot veletek is megosszam. Ha szeretnél belehallgatni, hogy zajlik egy ilyen program, és tágítani az ismereteidet a biszexualitásról, itt kérheted az ingyenes hanganyagot

Kérem az ingyenes hanganyagot!

Ha pedig szívesen részt vennél a Biszex vágyak 2. c. eseményen, itt tudhatsz meg róla többet.

Fotó: Unsplash

A rutin rabságában

Sokszor ugyanazok a rutinok ismétlődnek az ágyban. Hasonlóan kezdjük, nem változik a helyszín, és a mozdulatok sorrendje sem. Már előre tudom, mi lesz a következő lépés. Ezt szinte mindegyik párkapcsolatomban megéltem eddig.

Nem az unalom miatt problémás ez, hanem azért, mert a szokott forgatókönyv elvárásokat szül. Lejátszódik a fejemben a mozi, hogy miután elélveztem az ujjazástól, a behatolásnak kell következnie. És mivel így szokott lenni, már jelzem is, hogy jöhet. Észre sem veszem, ha épp nem erre vágyom.

szex_valtozatossag.jpgFotó: Anirban Ghosh, Unsplash

Sokat beszélgettünk Brigivel és Imivel arról, hogy az elvárások a felszabadult, jó szex ellenében hatnak. (Hallgasd meg itt, mit mondtak erről!) Aztán, ahogy tegnap is beszélgettünk erről a témáról a női önismereti csoportomban, rádöbbentem, hogy ezek a rutinok is elvárásokat szülnek. Ez pedig teljes egészében a játékosság és a vágyak követése ellenében hat.

Azt figyeltem meg, hogy akkor volt jó számomra a szex, amikor nem tudtam, mi lesz a következő lépés. És nem csak a partnerem következő lépését nem tudtam, de a sajátomat sem. Csak figyeltem, ittam az ingereket, és minden egyes lépésnél megvizsgáltam, hogy ez tetszik-e. Mindeközben pedig megengedtem magamnak, hogy lehessen másképp, mint ahogy szokott. Még akár az is, hogy abbahagyom az egészet. Vagy az is, hogy én most nem kérek érintést, de szívesen adok. Vagy az, hogy nem lesz behatolás. Vagy csak az lesz.

 

Olyan nehéz megtalálni magamban ezt a szabadságot, hogy meghalljam a saját vágyaimat, és követni tudjam őket. De tudom, hogy lehetséges, mert már többször sikerült. Viszont azt hiszem, csak úgy vagyok erre képes, ha tűzbe dobok minden forgatókönyvet.

És egy opcionális feladat neked. Ha van kedved, gondold végig, írd le, beszéld át valakivel, vagy gyere el a táboromba, és beszélgess róla ott:

Hogyan írnád le egy átlagos szeretkezéseteket? Mi után mi szokott következni? Ki mit szokott csinálni?

Szenvedélyes érintések, isteni szeretkezések – az intim masszőrök szemüvegén át

Élj át magasabb szintű gyönyört és mélyebb kapcsolódást a partnereddel!

tantrikus_szex.jpgNéha nem a praktikák azok, amik segítenek. Talán te is ismered az érzést, hogy hiába olvastad el a magazinok szextippjeit, valahogy mégsem lett jobb a pároddal. Miért? Mert nem a tuti fogások vezetnek el a mélyebb együttlétekhez, hanem a szemléletvátás. Az, ha megtanulok máshogy kapcsolódni magamhoz és a páromhoz. – Ehhez a szemléletváltáshoz segítelek most hozzá.

Évekig éreztem azt, hogy elakadtam. Hogy szeretnék előrébb lépni, szeretnék mélyebb, szenvedélyesebb szeretkezéseket átélni a szerelmemmel, de fogalmam sem volt, mit tudnék másképp csinálni, hogyan változtathatnék ezen. Csak egyetlen megoldást láttam: ugyanazt ismételgettem, amit korábban is, és reméltem, hogy majd a következő alkalommal valamitől jobb lesz. Sajnos ez a módszer a legkevésbé sem segített.

Hiába a viharos beszélgetések a partneremmel, nem találtuk a megoldást. Éreztük, hogy valami hiányzik, valamit másképp kéne csinálni, de nem tudtuk mit. Beleragadtunk ebbe az állapotba. Mindeközben nem tudtunk kitől tanácsot kérni. Azt éreztük, mi vagyunk az egyetlen pár a Föld kerekén, akiknél nem tökéletes a szex. Szörnyű volt azt hinni, hogy velünk valami nincs rendjén. Még a kapcsolatunkban is elkezdtünk kételkedni amiatt, hogy nem mentek magától flottul a dolgok az ágyban.

orgazmus_problema.jpg

Hosszú évekig voltunk megrekedve ebben az állapotban, mire segítségre találtam. Eljutottam egy olyan szubkultúrához, szakemberek garmadájához, akik természetesen és tisztán tudnak beszélni a szexualitásról, és tudnak segíteni. Köztük volt több intim masszőr is, akiknek a missziója, hogy segítsenek egyéneknek, és pároknak is magasabb szintre emelni a szexualitásukat.

Léteznek olyan szakemberek, akik támogatni tudnak abban, hogy mélyebb, gyönyörtelibb szeretkezést tudj átélni a szerelmeddel. Segít felébreszteni a bennetek élő erőforrásokat.

Közéjük tartozik Balatoni Brigitta és Cserép Imre is, akiktől én személyesen is rengeteget tanultam. Ezért döntöttem úgy, hogy elhozom őket hozzád videón, hogy Te is részesülj a tudásukból, és te is 

megtanulhass elvárások nélkül, szabadon, kíváncsian és kísérletezőn lebegni végig a szeretkezéseken.

Tudom, hogy sokan vagytok olyan kapcsolatban, ahol hiányzik valami plusz az ágyból. Vannak olyan párok, ahol a nő nem mindig él át olyan orgazmust, mint amit mindketten szeretnétek, vagy épp a férfi nem elégedett a saját teljesítményével.

 • Szeretnétek ti is többet kihozni a szeretkezéseitekből? Több szenvedélyt és kreativitást, magasabb szintű orgazmusokat és mélyebb kapcsolódást átélni?
 • Vagy még egyedül vagy, de szeretnéd a jövőbeli partneredet elkápráztatni az ágyban?

szenvedelyes_szeretkezes.jpg

Engedd meg, hogy a 2 órás videó elkalauzoljon az intimitás legmélyére!

>>> Megrendelem az előadás felvételét! <<<

Ízelítő a beszélgetésből:

Brigi és Imi előadása maga a béke szigete volt. Igazi öröm volt visszahallgatnom, amikor előkészítettem nektek az anyagukat. Brigi lágy, elringató, megtartó hangja és személyisége, valamint Imi szemléletes példái (mérnöki háttérből érkezve lett tantrikus masszőr) nagyon szép egységet alkottak.

Az előadáson videófelvételének köszönhetően az otthonod biztonságában és nyugalmában merülhetsz el a szemléletmódjukban, tudásukban, mely

 • segít mélyebb kapcsolatot kialakítani a pároddal és
 • támogat abban, hogy magasabb szintű gyönyört éljetek át együtt.

polilili.JPG

Én PoliLili vagyok, 2015 óta foglalkozom a szexualitás fejlesztésével. Bloggerként és vloggerként számos csodálatos szakértővel kerültem már kapcsolatba. Misszióm, hogy segítsek a magyaroknak abban, hogy felszabadultabbá és kiegyensúlyozottabbá váljon a szexuális életük. YouTube csatornámat több, mint 26 ezren követik hétről hétre, és számos élő beszélgetést is vezetek.

Ezen a felvételemen a tőlem megszokott őszinteséggel mesélek saját élményeimről.

Beszélgetőtársaim:

balatoni_brigitta_intim_masszor_1.jpg

Balatoni Brigitta, intim masszőr

„Inspiráló női energiával fordulok a férfiak felé, mert hiszem azt, hogy a férfiakat a nőkben meglévő finom energiák tudják inspirálni, gyógyítani és segíteni abban, hogy kiteljesedjenek az élet minden területén.

Sokat tanultam és fejlesztettem magam az évek során és úgy érzem, hogy a Női minőség megélése és megébresztése az, amit a leghitelesebben tudok átadni minden nőnek és ezzel segíteni minden férfinak.”

cserep_imre_intim_masszor.jpg

Cserép Imi, intim masszőr

„Azt látom, hogy egy nő akkor tud igazán kiteljesedni, és önmagát megtapasztalni, ha megélheti Istennői mivoltát. Ebben a mozdulatsorok és technikák mellett nagy segítséget nyújt a felülről érkező támogató erő, ami a masszázs alatt behívásra kerül és irányítja a folyamatot. Emellett fontos a test és a lélek jelzéseinek figyelembe vétele, hisz gondos odafigyelés mellett, ezek hatalmas segítséget nyújtanak a masszőrnek.

Kiváltságos örömet tapasztalok olyankor, amikor egy férfitársam tekintetéből sugárzik a hála irányomba, ami mögött ott húzódik azaz érték amivel Ő is közelebb kerülhet a valódi kielégüléshez.”

És ahol megtalálod őket:

intimter-logo-szeles-300x68-more-glow.png

„Az Intim TÉR létrehozza a gondolati inspirációt, hogy teret adjon olyan tevékenységeknek, amelyek segítenek a szexualitás tudatosabb életmódjának és a szexuális energiának, mint gyógyítónak és teremtő energia megébresztésének.

A TÉR célja, hogy mindenki számára biztosítsa az önismeret fejlesztését, a múltban átélt traumák és blokkok feldolgozását, a tudatosságuk fejlesztését és ennek hatását a jelen és a jövőbeli események tudatos életviteléhez és megteremtéséhez.”

http://intimter.hu/

Merülj el otthonod biztonságában a tantrikus szemléletmód kincseiben!

Ezzel a felvétellel azoknak is szeretnék segíteni, akik nem tudnak részt venni személyesen a programjaimon:

 • a fizikai távolság miatt,
 • mert nem tudják időben megoldani a részvételt, vagy
 • mert a személyes részvétel még túl nehéznek tűnik egy ilyen intim témában.

online_megtekintheto_eloadas.jpg

Ezért döntöttem úgy, hogy online formában is elérhetővé teszem a beszélgetést, amit

 • otthonod biztonságában,
 • teljes diszkréció mellett,
 • a saját ritmusodban hallgathatsz meg
 • bármikor, amikor akarod.

Mindezt írott vázlat, videó és letölthető hanganyag formájában is megteheted – így ha inkább pl. utazás közben hallgatnád meg, annak se lesz akadálya!

>>> Megrendelem az előadás felvételét! <<<

hanganyag.jpg

A videón a következő témákról esik szó:

 • Az intimitás fejlesztése a párkapcsolatban
 • A nő felemelése istennői minőségébe
 • Hogyan érdemes közelíteni a puncihoz, hogy kinyíljon, mint egy virág?
 • Hogyan lesz valakiből intim masszőr?
 • Az intim masszázs lényege
 • Hogyan mélyítheti a párkapcsolatot az intim masszázs akár, ha egyedül veszi valaki igénybe, akár, ha páros tanfolyamon vesz részt?
 • Segíthet a masszázs az orgazmus tanulásában, fejlesztésében?
 • Kell egyáltalán az orgazmus?
 • Hogyan támogathatja a korai magömlés megszüntetését a masszázs?
 • Mit kezdjünk a felkavaró érzésekkel masszázs, vagy szex közben?
 • A férfi és a nő egymásra hatása és a különbség férfi és női szexualitás között. Hogyan tud férfi és nő együtt emelkedni minél magasabbra?

A beszélgetés során sok személyes történetet is hallhatsz. Az anyag első órája Brigi, Imi, PoliLili személyes történetiről szól: mesélünk az utunkról, ami az intim masszázshoz, és a mélyebb intimitáshoz vezetett. Számomra nagyon érdekes volt meghallgatni Brigi és Imi sztoriját arról, hogyan találtak rá erre a rendkívüli hivatásra, és milyen életmód- és szemléletváltozást eredményezett ez náluk.

Történetük inspirációt és erőt adhat, hogy Te is megtaláld az utad a harmoikusabb élet felé (nem csak szexuális tekintetben).

A második órában inkább a mély intimitáshoz vezető szemléletmódot, tantrikus gondolatokat, a férfi és nő egymáshoz fűződő viszonyát mutatják be. Nem a konkrét praktikák, trükkök vannak a fókuszban. Mindezt, mivel intim masszőrök, leginkább a saját munkájuk tapasztalatain keresztül osztják meg, azaz sok szó esik a masszázsról, de a példák ugyanúgy igazak lehetnek a szeretkezésekre is.

Tanuld meg isteni/istennői minőségbe emelni partnered, hogy igazi csoda legyen, amit együtt átéltek!

Az anyag zárásaként azoknak nyújtunk információt, akik szeretnének találkozni velünk: Brigivel, Imivel és Lilivel.

Azoknak ajánlom az anyagot, akik még nem mélyedtek el az intimitás, szexualitás szakirodalmában. Akik már számos ilyen témájú programon, oktatáson vettek részt, lehetséges, hogy ez az anyag nem fog új gondolatokat adni. Nekik azt javaslom, jelentkezzenek hozzájuk privát tanfolyamra.

>>> Megrendelem az előadás felvételét! <<<boldogsag_parkapcsolat.jpg

Ezt mondták az előadásról azok, akik személyesen vettek részt rajta:

“Nagyon szimpatikus, kompetens előadók!”

“Olyan információkat hallottam, amit nem lehet megkapni máshol.”

“Jó volt, hogy kézzelfogható dolgokat és átvitt értelmű dolgokat is hallottam.”

“Betekintést nyertem az intimitás világába.”

“Megtanultam, hogy az orgazmus nem csak robbanás.”

“Szuper volt, hogy mivel férfi és női masszőr is volt előadó, kétféle nézőpont jelent meg egyszerre.”

“Ma különösen világossá vált számomra, mennyire fontos az érzelmi ráhangolódás a partnerünkre.”

“Optimistán tekintek előre. Nagyon tetszett az átfogó szemlélet. Minden mindennel összefügg.”

“Jó kérdéseket hoztál, Lili!” szenvedely.jpg

Kíváncsi vagy, hogyan emelheted magasabb szintre a szexuális életedet? Ha igen, most otthonodban is meghallgathatod 2 órás beszélgetésemet Brigivel és Imivel.

Hogyan juthatsz hozzá a teljes előadáshoz? 

Brigi és Imi intim-masszázs tanfolyama, ahol hasonló témákról mesélnek, tízezrekbe kerül. Az élő előadásra a legolcsóbb jegy 3500 Ft volt. Az online verziót viszont most csupán 1900Ft-ért hallgathatod meg az otthonodban annyiszor, amennyiszer csak jól esik.

Mindemellé bónuszként az előadás hanganyagával és a kulcsgondolatokat tartalmazó írott összefoglalóval is megleplek.

És ha úgy érzed, nem azt kaptad, amire számítottál, 14 napos 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok. Mivel fontos számomra a fejlődés, ha úgy érzed, nem adott semmi pluszt az anyag, elég írnod egy e-mailt 14 napon belül arról, mi nem tetszett, min érdemes változtatnom, és én barátsággal visszafizetem neked az árát.

megrendeles.jpg

Mit gondolsz? Mi vesztenivalód van?

Ne halogasd, mert a felvételt most csupán június 10-ig rendelheted meg, utána korlátozott ideig nem lesz elérhető! (Mivel ez egy kísérlet a részemről, hisz még egyik előadást sem tettem online közzé, ezért ezt követően szeretném majd értékelni ezt a projektet, és további terveket szőni.)

Tedd meg most az első lépést a gyönyörtelibb párkapcsolatodért!

>>> Megrendelem az előadás felvételét! <<<

Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban? E-mailben megtalálsz az ebredoszex@gmail.com címen.

 szenvedelyes_szex.jpg 

Gyakran ismételt kérdések:

 • Kinek szól ez az előadás?
  Azoknak ajánlom az anyagot, akik még nem mélyedtek el az intimitás, szexualitás szakirodalmában. Akik már számos ilyen témájú programon, oktatáson vettek részt, lehetséges, hogy ez az anyag nem fog új gondolatokat adni. Nekik azt javaslom, jelentkezzenek hozzájuk privát tanfolyamra.
  Férfiaknak és nőknek, szingliknek és pároknak, időseknek és fiataloknak egyaránt ajánlom. 
 • Milyen formátumban kapom meg az anyagot?
  A videót egy online felületen keresztül tudod megtekinteni. A hanganyaghoz és az írott vázlathoz pedig egy letöltési linket kapsz majd.
 • Mikor és hogyan jutok hozzá?
  Egy percet sem kell várnod. Közvetlenül a megrendelés után el tudsz már mélyülni a beszélgetésben.
 • Mennyi ideig lesz elérhető számomra az anyag?
  Az anyag életed végéig a birtokodban marad.
 • Milyen fizetési módok közül tudok választani?
  Átutalással, készpénz befizetéssel, vagy PayPal-en keresztül tudsz fizetni az előadás anyagáért.
 • Milyen hosszú lesz a videó?
  2 órás.

>>> Megrendelem az előadás felvételét! <<<

szerelem.jpg

Illusztrációk: Unsplash

Igazán felszabadult szeretkezésekre vágysz?

Küzdd le a vágyaid és a gyönyör útjában álló gátlásokat!

Számtalanszor előfordult velem, hogy nem mertem megosztani valamelyik korábbi partneremmel a vágyaimat, kérdéseimet, bennem zajló érzéseket.

Mesélek pár példát. Mondjuk éppen ujjazott, de én arra vágytam volna, hogy a csiklóm tetejéhez érjen. Egészen a tetejéhez. Próbáltam nyögésekkel irányítani őt, azaz mikor ARRA a pontra tévedt az ujja, kéjes hangot adtam, de nem segített. Nem értette meg az üzenetet. Arra viszont képtelen voltam, hogy konkrétan megkérjem rá.

Olyan is volt, hogy ő napközben utalt rá, hogy vágyik rám. Én pedig, mivel fontos nekem, hogy jól legyen, szerettem volna mindezt megadni neki, de mire estére idáig jutottunk volna, már hulla fáradt voltam. Annak ellenére, hogy egy porcikám sem kívánta az egészet, ahelyett, hogy beszélünk róla, inkább kezdeményeztem, és úgy vettem részt egy aktusban, hogy arra egyáltalán nem vágytam. Pedig, ha beszélünk róla, lehet, hogy kiderül, hogy már ő is fáradt, vagy hogy nem is olyan fontos neki az egész. És az is megtörténhetett volna, hogy megértően és támogatóan fordul felém, és felajánlja, hogy inkább foglalkozzunk most az én érzelmeimmel, és nem az ő gyönyörével.

szex_tabu_1.jpg  Fotó: Unsplash

Mivel nem tanultam meg beszélni a szexről, és az ehhez kötődő kétségeimről, kérdéseimről, nehéz érzéseimről, vágyaimról, ezért minden alkalommal egyedül maradtam a fájdalmammal. Egyedül nem tudtam megoldást találni a problémáimra, így egyre kilátástalanabbá vált a helyzetem.

 • Pedig, ha lett volna pár barátom, akivel beszélni tudok erről…
 • Vagy ha meg tudom osztani a szorongásaimat a partneremmel…

Tudom, hogy sok követőm is hasonló érzésekkel küzd.

 • Nem tudja, hogy érhetné el, hogy legyen több szex.
 • Hogy legyen orgazmusa.
 • Hogy jól működő erekciója legyen.
 • Hogy nyitott legyen a párja a vágyaira.
 • Hogy élvezni tudja a szexet.
 • Hogy olyan felszabadultan tudjon szeretkezni, ahogy a filmekben…

boldog_parkapcsolat.jpg Fotó: Unsplash

Rengeteg szégyen övezi a szexet. Van róla egy képünk, hogy milyennek kellene lennie, és ha ettől már a mi esetünk egy kicsit is eltér, azt érezzük, velünk valami gond van. Valami hatalmas gond! Akkora, hogy erről szégyenünkben inkább senkivel sem beszélünk.

Pedig, ha megtennénk – ahogy a tavalyi táboromban is történt -, kiderülhetne, hogy senki sem olyan, mint ahogy a nagy könyvben meg van írva. Mindenki egy kicsit (vagy nagyon) eltér ettől. Mindenki! És ilyenkor egyre több szégyenérzet hullik le rólunk.

Ehhez viszont meg kell tanulni beszélni a tabutémákról is. Erre adok én „gyakorlóterepet” és inspiráló témákat. Erről fog szólni az idei táborom is: tanuljunk meg beszélni a legintimebb dolgainkról is – szépen, fokozatosan, mindenki a saját tempójában. Nem erőltetek semmit, mindenkinek lesz tere arra, hogy visszahúzódjon, ha épp erre van szüksége, és erőt és inspirációt merítsen abból, amit épp mások osztanak meg vele.

Talán te is fel tudsz idézni olyan esetet, amikor valamit titkoltál a másik előtt. Ez a titok pedig egyre nagyobb feszültséget szült benned, egyre jobban bezárkóztál, aztán szépen lassan elkezdtél haragudni a másikra.

Mi lenne, ha egyszer, s mindenkorra megszabadulnál egy csomó ilyen titoktól?

felszabadult_szex.jpgFotó: Unsplash

Tudom, félelmetesen hangzik. Megértelek. De hidd el, nagyon jó lesz. Erről mesélnek a tavalyi táborom résztvevői is:

 

Képzeld el azt az önmagad, aki lazán, játékosan, felszabadultan élvezi a szexet! Aki mer huncut lenni, és tud kezdeményezni is. Aki nem attól retteg, „mit szól majd a másik”, csak egész egyszerűen élvezi azt a csodát, ami épp vele történik.

Hidd el, meg tudod teremteni ezt az önmagad, és ebben szeretnék most segíteni neked!

Velünk tartasz?

Gyere el, és próbáld ki, milyen 4 napig szabadon beszélgetni tabutémákról!

Hidd el, nincs kockázat! Itt valószínűleg mindenki idegen lesz számodra, akivel nagy az esélye, hogy nem találkozol soha többet. Ráadásul ők is ugyanúgy meg fogják osztani veled azokat az intim történeteiket, amiket te is. És emellett ott leszek én is, hogy támogassalak, figyeljek rád és arra, hogy biztonságban érezd magad.
Tavaly 11 fő tette meg ezt a lépést saját magáért, és hallhatod, milyen lelkesen meséltek a tapasztalataikról! Idén légy te az egyik résztvevő, aki felszabadultabban folytathatja az életét.

>> Érdekelnek a részletek! <<

Figyelem! Elővételi kedvezmény június15-ig!

 ebredo_szexualitas_tabor_2019.png

Gyakran ismételt kérdések:

Hányan leszünk a táborban?

10-20 fő közöttire tervezem a létszámot.

Milyen lesz a nemek aránya?

Alapvetően annak örülnék a legjobban, ha egyelő arányban lennének férfi és női résztvevők, de ha ettől eltér a csoportösszetétel, akkor is nagyon izgalmas és építő lesz a beszélgetés, megígérem. Volt már olyan csoportom, ahol férfiak, volt, ahol nők voltak többségben, és mind-mind igazi kincsesbánya volt.

Csak párok jelentkezhetnek?

Nem! Jöhetsz egyedül, párban, vagy barátokkal is. Sőt, akár a testvéreddel is. Tavaly összesen egy pár vett részt a csoportban. Volt, aki a társa nélkül érkezett, és volt, aki még kereste a párját.

Hogy lesz a szobabeosztás?

Négy ágyas faházas szállás lesz, azonban mivel a táborhely 40 fős, ezért lesz lehetőség arra, hogy kevesebben legyetek egy házban. Hogy ki kivel szeretne aludni, abszolút rátok bízom, ott a helyszínen tudjátok majd megbeszélni, kialakítani, szabadon. Változtatni is lehet, ha esetleg másnap máshol aludnál szívesen – csak beszéld meg a szobatársakkal.

Milyen feladatok lesznek?

Úgy építem majd fel a programot, hogy kialakulhasson mindenkiben a biztonságérzet ahhoz, hogy nyíltan, őszintén tudjon beszélni erről a tabutémáról. Ezért az elején lesznek olyan játékok, kérdések, aminek köszönhetően létrejöhet a csoportbizalom. Ezt követően jutunk el olyan témákhoz, amik már mélyebbek. Van, amit először kis csoportokban beszéltek majd át, és utána osztjuk meg nagy körben a tapasztalatainkat. Lesz, amikor azt kérem, írd össze magadnak a gondolataidat egy füzetbe, vagy befelé figyelve utazz végig az emlékeiden: például hogy idézd fel az első szeretkezésed.

Találhatok társat / szexpartnert a táborban?

A programnak nem fókusza a társkeresés, és jelentkezők is főként azért érkeznek, hogy magukkal foglalkoznak, így valószínűleg nem lesznek nyitottak az ilyen kapcsolódásra. Inkább úgy tekints a többi résztvevőre, mint bizalmas barátaidra.

Lesz szex a táborban? Vagy intim érintkezés? Meztelenség?

Alapvetően a teljes program során beszélgetni fogunk, hol kis csoportokban, hol nagyobban. És olyan is lesz, hogy azt kérem, figyelj befelé, vagy írásban dolgozz egy kérdésen. Intim érintések nem alkotják a program részét. Meztelenség maximum egy esti fakultatív (!) fürdőzés keretében lesz.

>> Ez jól hangzik, regisztrálok! <<